Nieuwe website laten maken?

Bent u op zoek naar een nieuwe website of wilt u uw bestaande website laten vernieuwen?

Pixelshape streeft ernaar om website te ontwerpen en realiseren die zich onderscheiden van de massa. Sinds 2012 is Pixelshape actief met het bouwen en ontwerpen van websites in het open source systeem WordPress. Ook kunt u terecht bij ons voor grafisch ontwerp en drukwerk. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier of bijvoorbeeld een folder.

Responsive Design

In WordPress worden websites zodanig gebouwd dat deze ook mobiel en tablet vriendelijk zijn. Dit wordt ook wel een responsive design genoemd. Dit wil zeggen dat de website zich aanpast aan het apparaat waarop de gebruiker de website bekijkt. Op een computer/laptop zult u dus de gewone website zien. Maar op een smartphone of tablet zal de mobiele versie zichtbaar zijn. Op die manier kunnen bezoekers beter door de website navigeren. De zoekmachines geven ook voorrang aan website die een responsive design hebben.

Makkelijk in beheer

De website zal voor u zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt worden zodat u zelf de meeste zaken kunt aanpassen. Denk hierbij aan het toevoegen en aanpassen van teksten en afbeeldingen. U krijgt hiervoor een eigen account waarmee u kunt inloggen op de achterkant (CMS) van de website.

Wilt u meer weten of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op.

Website Pixelshape

Websites Pixelshape - Eerste gesprek

Het eerste gesprek

Tijdens een eerste (gratis) gesprek gaat Pixelshape met u in gesprek om de wensen voor de website in kaart te brengen.

U heeft natuurlijk als klant een idee in uw hoofd wat u met de website wil. Mogelijk heeft u ook al een idee hoe dit er ongeveer uit moet zien. Bij dit eerste gesprek kunt u alle wensen voor de website kenbaar maken waarna Pixelshape een passend advies kan geven. Tijdens het eerste gesprek zal ook de werkwijze verteld worden. Wat komt er allemaal kijken bij een website en welke stappen zijn daarvoor nodig. Denk hierbij aan het hosten van uw website en het aanschaffen van een domeinnaam. Aan de hand van uw wensen kan Pixelshape een passende offerte aanbieden.

Websites Pixelshape - Ontwepfase

Ontwerpfase

Pixelshape gaat aan de slag met het vertalen van de wensen naar een passend en hedendaags ontwerp in Photoshop.

Eenmaal alle wensen in kaart gebracht gaat Pixelshape aan de slag met het maken van passende ontwerpen voor uw website. Deze ontwerpen worden gemaakt in het programma Photoshop en worden daarna online aan u gepresenteerd. Er volgen daarna feedback rondes waar u als klant feedback kunt geven op de ontwerpen. Met de klant wordt besproken hoeveel rondes er feedback gegeven kan worden. Uiteindelijk komen we tot een passend ontwerp wat uitgewerkt kan worden.

Picture

Bouwfase

Zijn de ontwerpen goedgekeurd? Dan gaat Pixelshape aan de slag met het uitwerken van de ontwerpen naar de daadwerkelijke website

Is het ontwerp helemaal naar uw zin? Dan gaat Pixelshape aan de slag met het uitwerken van de ontwerpen naar de daadwerkelijke website. De website zal gebouwd worden in het Open Source CMS (Content Management Systeem) Wordpress. Dit heeft als voordeel dat het eenvoudig te beheren is voor de klant.

Location

Terugkoppeling

Tijdens deze fase heeft de klant de mogelijkheid om kleine puntjes in de website te laten veranderen.

Het kan zijn dat tijdens de bouw van de website punten naar voren komen die toch niet helemaal naar wens zijn. In deze fase is er nog ruimte om kleine puntjes aan te laten passen.

Location

Online zetten

Is de klant tevreden met de website? Dan is het tijd om deze live te gaan zetten. De website wordt nu zichtbaar voor iedereen op het internet. Websites van Pixelshape zijn responsive wat wil zeggen dat ze op elk scherm goed te zien zijn. Dus ook op smartphones en tablets.