Grafisch ontwerp op maat

Ben je op zoek naar iemand die jou idee kan vertalen naar een Grafisch ontwerp? Pixelshape kan u helpen bij het ontwerpen van producten zoals een huisstijl, logo, visitekaartje, briefpapier of bijvoorbeeld een flyer of folder. Maar dat is niet alles! Pixelshape kan u helpen bij alle soorten drukwerk. Dit kan zijn het bedrukken van een beker tot het ontwerpen van een groot spandoek.

Huisstijl ontwerpen

Als bedrijf kan u er haast niet meer omheen. Een eigen identiteit is in deze dagen een must have voor ieder bedrijf. Pixelshape kan u helpen bij het ontwikkelen van een huisstijl. Denk hierbij aan een pakkend logo die uw onderneming op een juiste manier presenteert. Of bijvoorbeeld een visitekaartje dat u aan een klant kan geven. Maar ook briefpapier en enveloppen om alle facturen en correspondentie op een nette manier te versturen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Visitekaartjes

Bent u op zoek naar iemand die uw visitekaartjes kan maken? Pixelshhape kan u hierbij helpen.
Lees verder

Briefpapier

Bent u op zoek naar nieuw briefpapier? Pixelshape kan u hierbij helpen.
Lees verder

Flyers / folders

Op zoek naar een nieuwe flyer of folder? Pixelshape kan u hierbij helpen.
Lees verder

Overig drukwerk

Heeft u een andere vraag met betrekking tot grafisch ontwerp of drukwerk? Neem vrijblijvend contact op zodat we samen met u kunnen kijken naar een passende opossing.

Visitekaartjes Knippenzz Boekel

Grafisch ontwerp Pixelshape Folder